PROGRAMĂRI ECOGRAFIE GENERALĂ: 031 432 67 29 | PROGRAMĂRI STOMATOLOGIE: 0725 917 312 | STOMATOLOGIE 1: 0725 917 313 | STOMATOLOGIE 2: 0725 917 314

Stomatologie cu plata prin card avantaj Bucuresti

    Home / Stomatologie cu plata prin card avantaj Bucuresti

Stomatologie cu plata prin card avantaj Bucuresti

Stomatologie cu plata prin card avantaj Bucuresti
4.9 (97.97%) 79 vote[s]

 

Clinica Stomatologica ImpactMed din Bucuresti, sector 3, va ofera acum posibilitatea de a achita serviciile stomatologice prin CARD AVANTAJ de la Credit Europe Bank Romania SA, in 12 RATE, cu 0% DOBANDA.

CARD AVANTAJ este un card de credit in lei, care ofera posesorilor nenumarate avantaje precum:

• 0,3% BONUS din valoarea fiecarei tranzactii efectuate;
• Perioada de gratie de pana la 45 de zile, perioada in care nu se percepe dobanda pentru tranzactii comerciale, inclusiv in sistemul de rate;
• Până la 24 de rate fara dobândă;
• Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata, cu conditia rambursarii lunare minime de 5% din suma utilizata din linia de credit.


plata stomatologie prin card avantaj card avantaj plata cabinet stomatologic 

 

 

 


Pentru detalii complete va invitam sa vizitati pagina oficiala www.cardavantaj.ro (se va deschide in fereastra noua).

Utilizarea acestui card este benefică  pentru tine dar si pentru noi: dacă ti-am putut reda zâmbetul,  dacă te-am putut face fericit, inseamnă că ne-am atins scopul.

Pentru că ImpactMed nu este doar un simplu cabinet stomatologic. Este un făuritor de zâmbete, un creator de imagine, un mesager al sănătății si mai mult de-atât, este prietenul tău.

Sună chiar acum pentru a afla cum poți beneficia la maxim de cardul avantaj! Te așteptăm pentru consiliere, indrumare și pentru a-ți demonstra ce înseamna un cabinet stomatologic prieten!

plata stomatologie prin card

Cabinetul ImpactMed este dotat cu POS de ultima generatie, astfel incât plata se poate face rapid, local, in deplină siguranță, în mai putin de 1 minut.

 

Te așteptăm!