PROGRAMĂRI ECOGRAFIE GENERALĂ: 031 432 67 29 | PROGRAMĂRI STOMATOLOGIE: 0725 917 312 | STOMATOLOGIE 1: 0725 917 313 | STOMATOLOGIE 2: 0725 917 314

Stomatologie cu plata in rate Bucuresti

    Home / Stomatologie cu plata in rate Bucuresti

Stomatologie cu plata in rate Bucuresti

Stomatologie cu plata in rate Bucuresti
4.5 (90.86%) 81 vote[s]

Anunț important!

Pentru moment nu mai acceptăm plata prin CardAvantaj.

Clinica ImpactMed iti ofera acum posibilitatea de a achita serviciile stomatologice in rate, pe tot parcursul tratamentului.  Asta inseamna ca poti plati orice lucrari dentare in rate, atat cat poti, la fiecare vizita, chiar si implant dentar in rate.

Cunoastem faptul ca serviciile stomatologice costa. Mai stim si ca puterea de cumparare la noi in tara este una mica in comparatie cu restul Europei. Dar daca aici putem vorbi si de educatia stomatologica, la acest capitol romanii fiind deficitari, putem asocia acest lucru si cu salariile mici si costul mare al tratamentelor stomatologice.  De accea am infiintat acest sistem de servicii stomatologice cu plata in rate, aici, in Bucuresti, sector 3.

stomatologie cu plata in rate bucuresti plata in rate stomatologie

Fie ca esti salariat, fie ca esti pensionar sau liber profesionist, vei gasi in cabinetul stomatologic ImpactMed un adevarat prieten, prieten cu care vei putea merge mai departe in calatoria ta spre un zâmbet frumos si spre sănătatea orală la care visezi. Sună și cere chiar acum detalii despre acest nou serviciu!

In cazul in care planul tau de tratament se intinde pe o perioada lunga, iti recomandam accesarea unei finantari (credit) pe o perioada mai mare de timp, avand in vedere ca interventiile si tratamentele stomatologice pot fi privite ca o investitie pe termen lung in sanatate. In acest sens, iti putem oferi sprijinul unui consilier financiar cu experienta, care te va ajuta să alegi cea mai buna varianta de finantare.

implant dentar in rate

Te așteptăm!