PROGRAMĂRI ECOGRAFIE GENERALĂ: 031 432 67 29 | PROGRAMĂRI STOMATOLOGIE: 0725 917 312 | STOMATOLOGIE 1: 0725 917 313 | STOMATOLOGIE 2: 0725 917 314

Cosmetica dentara

    Home / Servicii / Servcii stomatologice / Cosmetica dentara

Cosmetica dentara

Cosmetica dentara
5 (100%) 5 vote[s]


Cosmetica dentara are ca obiect principal imbunatatirea majora, chiar si schimbarea radicala a fizionomiei, a zambetului si aspectului zambetului.

Estetica dentara este deosebit de complexa si cuprinde :

  • Fatete dentare din portelan sau compozit;
  • Plombe albe de portelan – multi pacienti aleg sa-si schimbe plombele vechi, decolorate sau din amalgamuri cu altele noi, din materiale noi mai bune, fotopolimerizabile, albe si de aceeasi culoare cu a dintilor;
  • Incrustatii ceramice sau zirconiu;
  • Coroane si punti ceramice integrale (fara metal si fara iritatii si innegrirea gingiilor);
  • Albire dentara;
  • Reparatia dintilor ciobiti sau rupti.

Tratamentele si procedurile de interventie in cazul esteticii dentare sunt prezentate in continuare, insa specialistii nostri stomatologi vor stabili impreuna cu dvs. si in urma consultatiei clinice tratamentele de urmat:

· albirea dintilor cu laser cu tehnologie germana de ultima generatie (inclusiv pentru dinti devitalizati)
· fatete din portelan (inclusiv pentru cazurile de discromii)
· obturatii fizionomice (plombe invizibile)
· lucrari de portelan cu zirconiu si integral ceramice.


albire dinti cu laser    tratament albire dinti


Prin lucrarile de portelan cu zirconiu si integral ceramice aspectul gingiilor se va imbunatati considerabil, intrucat prin aceste metode va disparea si coloratia inchisa la culoare de la baza gingiei. Insa pot fi realizate si implanturi de rasini sau portelan pentru inlocuirea unui dinte. Forma va fi aceeasi cu a intregii danturi pentru ca stomatologul va realiza tipare de dinti fiecarei danturi in parte.

Dar, oricare ar fi procedura pentru care vrei sa optezi, nu uita ca sanatatea orala este cruciala. Este foarte important mai intai sa ai dintii sanatosi, fara nici o carie si sa nu fie sensibili la mancaruri acre, sarate sau dulci. Sau, si mai bine, sa nu fie sensibili la nici un fel de aliment.
Poti face o asemenea investitie daca vrei sa ai un zambet frumos, iar dintii tai sa isi recapete forma si aspectul natural, chiar daca alimentele consumate in timp si-au pus amprenta asupra aspectului lor.  Mai ales ca acum, ai promotii de nerefuzat!


Suna chiar acum pentru programare la specialistii ImpactMed: 0725 917 313 sau 0725 917 314. Te asteptam!