PROGRAMĂRI ECOGRAFIE GENERALĂ: 031 432 67 29 | PROGRAMĂRI STOMATOLOGIE: 0725 917 312 | STOMATOLOGIE 1: 0725 917 313 | STOMATOLOGIE 2: 0725 917 314

Ecografie abdominala sector 3 Bucuresti

    Home / Servicii / Cabinet ecografie Bucuresti sector 3 / Ecografie abdominala sector 3 Bucuresti

Ecografie abdominala sector 3 Bucuresti

Ecografie abdominala sector 3 Bucuresti
4.8 (96.91%) 188 vote[s]


Ecografia abdominala este o metoda de diagnostic de mare utilitate si precizie, folosita cu succes pe tot globul.
Clinica ImpactMed, prin cabinet ecografie abdominala sector 3 Bucuresti, va ofera servicii profesionale de diagnosticare a oricaror eventuale probleme aparute, prin efectuarea de ecografii abdominale la cel mai bun pret. Metoda este una nedureroasa, este doar o scanare a interiorului abdomenului, imagine care este transpusa pe un monitor. Medicul va interpreta aceasta imagine computerizata, stabilind apoi diagnosticul si metoda de tratament.

Ce boli se pot depista prin ecografia abdominala? Prin ecografia abdominala se pot depista boli ale ficatului si ale splinei, boli de rinichi, vezica urinara, pancreas, prostata, glande suprarenale, ovare, uter, boli ale colecistului si ale cailor urinare sau ganglioni intraabdominali. Metoda in schimb nu poate depista hepatita, infectiile urinare sau cancerul de colon.

Cum ne pregatim pentru o ecografie abdominala?
Intrucât efectuarea ecografiei abdominale se face pe nemancate, ar fi indicat ca inainte de ecografie sa nu mancam. Acest lucru este indicat dar nu este obligatoriu. Totusi, ar fi bine ca in seara dinaintea ecografiei sa mancam ceva usor, fara grasimi.
Se mai recomanda si consumul a 4 cani de lichid inainte de ecografie, fara a urina până după ecografie. Insa, pentru o pregatire temeinica intrebati medicul la care ati facut programarea.

Vedeti mai jos imagini despre cum se desfasoara o ecografie abdominala:

ecografie abdominala bucuresti

 

clinica ecografie abdominala bucuresti

Vă așteptăm!